Nye tider til alle sider

Bragt i Socialdemokraterne i Hammel, den 01-01-2005

Jeg er glad for at kunne byde velkomne til det første nyhedsbrev i en længere årrække. Bestyrelsen har været kede af, at der ikke har været ressourcer til at få udfærdiget et nyhedsbrev, som kunne udsendes regelmæssigt. Tiderne ændrer sig, og vi er i hvert fald glade for her at kunne præsentere jer for et nyhedsbrev. Formålet med nyhedsbrevet er naturligvis at viderebringe information til jer medlemmer, således at I ved, hvad der rører sig om dette og hint.

Jeg blev i november på en ekstraordinær generalforsamling valgt til ny partiformand, da den tidligere formand Kim Vinkler af personlige grunde ønskede at frafalde posten. Bestyrelsen er dog kun lige akkurat fuldtallig. Til generalforsamlingen, som afholdes den 17. marts, ved jeg allerede nu, at vi kommer til at mangle medlemmer til bestyrelsen. Så vi mangler altså folk, som kunne tænke sig at tage en tørn i den kommende spændende tid.

Det at sidde i en bestyrelse kan lyde kedeligt, men er det så langt fra. Og kedeligt vil i hvert fald være et helt forkert ord at ”klistre” på bestyrelsesarbejdet i disse tider, hvor der også er nye tider på vej, hvad angår partiforeningernes struktur. Vi skal nu i gang med at samarbejde med foreningerne fra henholdsvis Hvorslev, Hinnerup og Hadsten. Desuden forestår snart et folketingsvalg og kommunal- og regionsvalget den 15. november. Vil man have politisk indflydelse, er den bedste kanal at stille op til bestyrelsen.

Jeg vil derfor anbefale, at du møder op til generalforsamlingen den 17. marts, hvor jeg vil redegøre for året der gik, samt de udfordringer som bestyrelsen står overfor. Vi afholder også sildemøde den 5. februar (invitation vedlagt), hvor man er hjertelig velkommen. Sluttelig vil jeg slå fast, at du til hver en tid er velkommen til at ringe (8696 0656) eller e-maile mig (dha@mail.dk).

Jeg håber at se dig til nogle af vores arrangementer eller til generalforsamlingen den 17. marts.